Co. van de het Bouwmateriaaltechnologie van Hebeikayi, Ltd

 

Een hoogte - kwaliteitsfabrikant voor containerhuis, de modulaire containerbouw, geprefabriceerd huis.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Hebei Kayi Building Material Technology Co.,LTD

Alle containerhuizen zijn mooie satisfied.KAYI is een betrouwbare partner!!!

—— Incl. ADF.

Wij hebben zaken gedaan want 3 years.KAYI altijd beste kwaliteit en prijs leveren.

—— AP pvt ltd

Ik ben online Chatten Nu

Hebei Kayi Building Material Technology Co.,LTD

1 2 3 4
Hebei Kayi Building Material Technology Co.,LTD Hebei Kayi Building Material Technology Co.,LTD Hebei Kayi Building Material Technology Co.,LTD Hebei Kayi Building Material Technology Co.,LTD

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
Oost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Merken : KAYI
Aantal werknemers : 200~300
Opgericht Jaar : 2015
Export pct : 80% - 90%
Opgericht die in 2015, Co. van de het Bouwmateriaaltechnologie van Hebei Kayi, Ltd als een professionele fabrikant en een leverancier in containerhuis, prefabhuis, groen huis, de bouw van de staalstructuur en de modulaire die ook bouw wordt bekend, in Anping-Provincie, Hebei-provincie, China wordt gevestigd.
Onze hoofdproducten omvatten: containerhuis, de modulaire containerbouw, geprefabriceerd huis, mobiel milieutoilet, schildwachtdoos, de lichte villa van de staalstructuur, enz. Ook, verlenen wij de diensten van de huisvestingsaanpassing.
Wij hebben bijna 20 ingenieurs en ontwerpers die meer dan 20 nieuwe producten elk jaar ontwikkelen. De meeste aangeboden producten hebben Ce, BLIKKEN, BV, ISO9001 en andere certificatie overgegaan.
Wij zijn professioneel en hoog - kwaliteitsfabrikant, zodat kunnen wij het vertrouwen van de klanten winnen, en een leider in de markt worden. Volgens de 4S-norm, voorontwerp de raadplegende diensten, de technische begeleidingsdiensten en naverkoop de volgende diensten, winnen wij het vertrouwen van klanten. En bezeten het sterkere productiemateriaal, kregen wij het belangrijke lichte het staalhotel van de wereld, containerhuis, prefabhuis, groen huis, de projecten van de staalstructuur van Australië, Zuid-Amerika, Europa, Amerika, Zuid-Afrika, Noord-Afrika, Azië, Midden-Oosten, en andere landen en regio's.
Wij hopen om het groene huis van de bouwconstructiecontainer, prefabhuis, groen huis, staalstructuur aan meer klanten rond de wereld te leveren. KAYI doet de beste inspanning om de hemel blauwer te maken en het water duidelijker te maken, zodat wij in een betere ruimte kunnen leven en werken!
Contactgegevens
Hebei Kayi Building Material Technology Co.,LTD

Tel.: 86-311-85983867

Fax: 86-311-85983663

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)